Over ons

Jolien

Sinds januari 2021 is Jolien werkzaam als advocaat. Met een persoonlijke benadering informeert ze mensen over hun rechten en staat ze hen bij wanneer deze geschonden worden. Met passie voor het recht en de focus op rechtvaardigheid staat ze naast haar cliënten.

Jolien staat bij de Orde van Advocaten ingeschreven voor de hoofdrechtsgebieden algemene praktijk en slachtofferrecht. Op grond hiervan is zij verplicht elk jaar tien opleidingspunten van deze hoofdrechtsgebieden te behalen.

Opleiding

Bachelor Rechtsgeleerdheid
Master Nederlands Recht
Master Victimology & Criminal Justice

Pınar

Eva

Als office manager van Joey Advocatuur is Eva een centrale figuur in het team die met haar organisatorische vaardigheden, doorzettingsvermogen, behulpzaamheid en empathie de ruggengraat van het kantoor vormt.

Haar doorzettingsvermogen is niet alleen zichtbaar in haar werk, maar ook in haar persoonlijke prestaties. Vroeger speelde Eva handbal op wereldniveau, een ervaring die haar mentaliteit en benadering van uitdagingen sterk heeft gevormd. Het spelen van handbal op hoog niveau vereist niet alleen fysieke kracht, maar ook mentale weerbaarheid, teamwork, strategisch denken en de wil om steeds weer je grenzen te verleggen. Deze eigenschappen heeft ze meegenomen naar haar professionele leven, waar ze met dezelfde toewijding en vastberadenheid te werk gaat.